Spring naar de inhoud

Fietsenstallingen en industriële overkappingen

Eigenaar van een bedrijf groot of klein, een praktijk of school? In die gevallen zijn professionele overkappingen zoals bijvoorbeeld een fietsenstalling of afdak vaak gebruikelijk. Zo moedigt een fietsenstalling werknemers, klanten of schoolgangers aan om de fiets te nemen, aangezien ze die ook op een veilige en overdekte plaats kunnen stallen.

Een afdak zorgt ervoor dat mensen ook bij slechte weersomstandigheden een luchtje kunnen scheppen of simpelweg hun werk kunnen uitvoeren. Op zoek naar een betrouwbare partner die dit of een ander type overkapping voor jou maakt en plaatst? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Ontdek ons aanbod

Fietsenstallingen

Fietsenstallingen
Aluvida is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van fietsenstallingen op maat.

Industriële overkappingen

Industriële overkappingen
Met Aluvida specialiseren we ons in hoogwaardige en stevige overkappingen voor bedrijven.

Wat voor overkappingen maken wij?

Fietsenstallingen

Toegegeven, het weer in ons land nodigt niet altijd uit om de fiets te nemen als we ons verplaatsen. Wat daar het verschil kan maken? Een fietsenstalling waar je je fiets veilig én overdekt kan stallen. Die laat de gebruikers toe hun fiets vast te maken aan de stalling en bij vertrek hoeven ze niet op een kletsnat of bloedheet zadel te gaan zitten.

Welk soort fietsenstallingen we zoals maken? Zoals jij ze wil! Een model in aanbouw of vrijstaand, voorzien van wanden, poortjes of omheiningen, op maat van een al reeds bestaande overkapping etc. Alles kan!

Industriële overkappingen

Je zoekt een overkapping van groot formaat, bijvoorbeeld om in te zetten als afdak op een speelplaats of om (rollend) materiaal onder te bewaren? Ook daarvoor kan je een beroep doen op Aluvida. We zorgen ervoor dat dit soort overkapping extra stevig is door gebruik te maken van een gegalvaniseerd stalen frame. Gegarandeerde kwaliteit die jaren meegaat.

Alternatieve overkappingen

Nog op zoek naar een heel ander type overkapping? Een inkomhaloverkapping, een overkapping boven de rokersruimte, een deurluifel of nog iets anders? Wat je ideeën ook zijn, leg ze gerust aan ons voor. Wij zetten alles in het werk om jouw project te ontwerpen, maken en plaatsen. Dat is tenslotte onze job!

Vragen? Neem contact op of kom langs bij een van onze dealers.

Plan van aanpak

Een op maat gemaakte overkapping produceren en plaatsen gebeurt niet in één-twee-drie. Om gestructureerd aan de slag te kunnen gaan en zo een kwalitatief resultaat te bekomen, doorlopen we een aantal stappen. Dit kan je verwachten bij een samenwerking met Aluvida:

1. Neem contact op

Je hebt een idee voor een (industriële) overkapping en zoekt een betrouwbare partner om dat idee om te zetten in realiteit? Neem telefonisch contact op of vul het online offerteformulier in met jouw aanvraag. Wij behandelen die zo snel mogelijk en nemen contact op om de mogelijkheden verder te bespreken en een bezoek ter plaatse in te plannen.

2. Gratis opmeting

Een van onze medewerkers komt bij je langs om de plek waar jouw toekomstige aluvida-product komt te staan grondig op te meten en een woordje uitleg te geven over materialen en plaatsing.

3. Offerte

Op basis van ons bezoek ter plaatse stellen we een offerte voor je op. Akkoord met het voorgestelde product en de prijs? Dan starten we zo snel mogelijk met de productie. Nog niet helemaal tevreden? In dat geval herzien we graag.

4. Productie en plaatsing

Voor een op maat gemaakt product mag je rekenen op een minimum productietermijn van 8 weken. Eens jouw product volledig af is, leveren en plaatsen we het met plezier bij je thuis. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Dan laten we het bouwpakket graag aan jou over.

Nog een vraag? Misschien vind je het antwoord op onze FAQ-pagina.

Gelieve een afspraak te maken om een bezoek aan onze showroom in te plannen. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Bel +32 (0)478 706 215 of mail [email protected]

Wilt u vrijblijvend een offerte op maat voor onze carport? Offerte